Nora Mørk har vært blitt omtalt i media i lange tider, og det av forskjellige grunner. Mørk, som er en av verdens beste kvinnelige håndballspillere, har gjennom karrièren pådratt seg mange skader på håndballbanen. I skrivende stund er hun ute med som følge av korsbåndskade i kneet, og det er få som tror hun vil komme på banen igjen med det første. I løpet av tiden som profesjonell håndballspiller har hun hatt måttet operere hele ni ganger som følge av skader.

Det er heller ikke så altfor lenge siden det jevnt og trutt ble skrevet om Nora Mørk i avisene på grunn av nakenbilder av henne som ble spredt på nettet. Media fulgte rettsaken mot mennene bak ugjerningene, og budskapet var krystallklart: Å spre nakenbilder av andre på Internett er noe som tas på ramme alvor. Hvis det kom noe godt ut av hele den saken, var det at folk nå vil tenke seg om to ganger før de sprer intimt innhold uten samtykke.

Har ikke gitt seg

Til tross for skadene og hevnpornoen holder Mørk motet oppe, og uttalte i et intervju med Skavlan at hun ville holde på noen år til. For tilhengernes del er det bare å smøre seg med tålmodighet, og vente på at håndballikonet skal bli frisk igjen. I mellomtiden kan vi godt konsentrere oss om å vinne penger ved å spille poker på nett. Hvem vet, kanskje du får råd til OL-tur hvis du vinner? Å se Mørk i aksjon igjen, hadde virkelig vært noe.

Selv hevder hun at det ikke skal være lett å være atlet på toppnivå. Noen varige skader må påregnes, er holdningen hennes. Vi vil vel alle se Norge gjøre det bra i håndball-OL, og prikken over i-en vil være Mørks tilbakekomst. La oss krysse fingrene får at hun får rett i sine egne påstander om at hun snart vil være tilbake på banen!